Комунальне підприємство
“Рівненський обласний протипухлинний центр”
Рівненської обласної ради

Збереження здоров’я - справа не лише медицини.

None
     Життя нікого з нас не готує до того, щоб справлятися з почуттями, котрі переповнюють нас в момент, коли в життя вривається непрохана руйнівна хвороба– онкологічне захворювання.
     Значна кількість людей дізнаються про свій діагноз лише тоді, коли вилікувати хворобу вже дуже складно чи навіть, у деяких запущених випадках, неможливо. Адже рак - підступний і часто розвивається непомітно: не дає про себе знати ні больовими відчуттями, ні особливими симптомами. А на звичайні нездужання не всі звертають увагу: подумаєш, втома…
     Що робити у випадку коли помітили тривожні сповіщення, відправником яких є ваш організм і як ефективно та своєчасно діяти?
     Перше, що має зробити пацієнт, якщо в нього є незрозумілі симптоми, — не ігнорувати їх. Адже часто люди переймаються «зовнішніми» проблемами не звертаючи уваги на свої захворювання. Тому, на жаль, кількість онкопацієнтів, яким потрібна негайна термінова допомога, збільшується.
     Пам’ятайте! При будь-яких незрозумілих відчуттях чи підозрілих станах здоров'я необхідно звернутися до свого сімейного лікаря, який при потребі скерує на консультацію до онколога.
     Фахівці-онкологи Рівненського обласного протипухлинного центру готові надати допомогу кожному, без винятку. Сучасна медицина, новітні технології та досвід наших професіоналів – запорука Вашого успішного лікування!
     Піклуйтеся про себе та бережіть себе.