Комунальне підприємство
“Рівненський обласний протипухлинний центр”
Рівненської обласної ради

Вручення нагород від Союзу організаторів Національного бізнес-рейтингу в Україні

NoneNoneNoneNoneNone

17 листопада 2020 року в Рівненському обласному протипухлинному центрі відбулося вручення нагород від Союзу організаторів Національного бізнес-рейтингу в Україні:
- за ПЕРШЕ МІСЦЕ СЕРЕД СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ – за ефективне входження в нові реалії діяльності реформованої галузі охорони здоров’я України і якісну співпрацю з Національною службою здоров’я України в напрямі забезпечення кращих умов надання профільної допомоги.
- за ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТЕ МІСЦЕ СЕРЕД СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ УКРАЇНИ – за раціональне використання отриманих ресурсів для надання онкологічної допомоги в установі та за постійний контроль цього процесу, і не тільки власними силами, але і громадськості області.

Про це було висвітлено у публікації на нашій сторінці від 16 жовтня 2020 року.
І ОСЬ - НАГОРОДИ ДІСТАЛИСЯ ДО СВОЇХ ГЕРОЇВ!

Комунальне підприємство “Рівненський обласний протипухлинний центр” Рівненської обласної ради НАГОРОДЖЕНО ПОЧЕСНИМ ЗВАННЯМ “ЛІДЕР ГАЛУЗІ” з врученням відповідного документа-свідоцтва, який підтверджує це право.
Від Союзу організаторів Національного бізнес-рейтингу:
- орденом “Гордість Галузі” нагороджено головного лікаря обласного протипухлинного центру Максим’яка Григорія Івановича;
- медаллю “За професійний внесок” нагороджено заступника головного лікаря обласного протипухлинного центру Столярчука Ігоря Васильовича;
- сертифікатом-відзнакою “Спеціаліст року” нагороджено юрисконсульта обласного протипухлинного центру Стельмаха Романа Олеговича.

Щирі вітання нашим колегам з високими нагородами!!!

Ці нагороди є результатом особистого внеску у наше спільне сприяння розвитку обласної онкологічної установи та зміцненні її потенціалу.
Нехай не зраджує нас всіх творча наснага і працьовитість. Зичимо всім працівникам центру міцного здоров’я і подальших творчих успіхів та втілення в життя всіх наших задумів на благо життя і здоров’я мешканців регіону.