Комунальне підприємство
“Рівненський обласний протипухлинний центр”
Рівненської обласної ради

Лідери змінюють світ

NoneNone

Рівненський обласний протипухлинний центр ділиться з вами радістю та гордістю у зв’язку з тим, що представниця нашої установи, заступник головного лікаря з питань медсестринства ДЕЙНЕКА НАТАЛЯ ДМИТРІВНА ВИБОРОЛА ПРИЗОВЕ МІСЦЕ на щорічному Всеукраїнського конкурсі МОЗ України «Лідери змінюють світ» серед медичних сестер та медичних братів всієї країни.
Конкурс було запроваджено для визначення талановитих, професійних лідерів, які не бояться впроваджувати нові ідеї і прагнуть поділитися власними знаннями та здобутками з іншими.
Медична сестра на етапі сьогодення – це і практик, і науковець, і здобувач вчених ступенів, про що мало кому відомо. Для цього вони підвищують рівень фаху, здобувають додаткову освіту та впроваджують інноваційні напрацювання в повсякденну діяльність.
І всеукраїнське визнання - заслужена нагорода за виконану роботу.
Адже такі лідери приймають участь в удосконаленні діяльності та значимості середнього медичного персоналу на етапі сьогодення, як установи де працюють, так і у вигляді обміну досвідом з іншими медичними установами.
З чим ми і вітаємо Наталю Дмитрівну та бажаємо професійних досягнень і бути в авангарді ефективної розбудови медичної галузі регіону.
ТАК ТРИМАТИ!