Комунальне підприємство
“Рівненський обласний протипухлинний центр”
Рівненської обласної ради

Отримано визнання ЛІДЕР ГАЛУЗІ

None

Наш обласний протипухлинний центр щодня, і вже багато років, максимально використовує історичні надбання, набуті знання і вміння та сучасні інтелектуально-технологічні можливості для надання спеціалізованої онкологічної допомоги третинного рівня та для боротьби з виникненням пухлинної патології у мешканців Рівненської області. В міру можливостей – і у мешканців сусідніх областей, які все частіше звертаються до нашого центру за допомогою.
За десятки років свого існування – ми отримуємо щорічно все більше і більше позитивних результатів нашої діяльності.
Про це ми постійно звітуємо і в обласні органи влади, для громадськості, в Міністерство охорони здоров’я України, до Національного інституту раку. Навіть у Верховну Раду та Кабінет Міністрів, при відповідних запитах від них і їх структурних підрозділів.
За останні 20 років було проведено величезний об’єм роботи, результатом якої стала наявність в області онкологічної установи, побудованої за європейським зразком з штатом висококваліфікованих фахівців і оснащеної великою кількістю високотехнологічного медичного обладнання. Та основне – створено комфортні умови перебування пацієнтів.
Тобто – інформація про нас є у відкритих джерелах, на основі яких можна робити певні аналітичні розклади.
І ось, за результатами Національного бізнес-рейтингу в Україні, наша робота, З ПОСЕРЕД БІЛЬШ, ЯК 1,2 МІЛЬЙОНІВ комунальних підприємств України, оцінена у наступному форматі:
- ПЕРШЕ МІСЦЕ СЕРЕД СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ – за ефективне входження в нові реалії діяльності реформованої галузі охорони здоров’я України і якісну співпрацю з Національною службою здоров’я України в напрямі забезпечення кращих умов надання профільної допомоги.
- ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТЕ МІСЦЕ СЕРЕД СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ УКРАЇНИ – за раціональне використання отриманих ресурсів для надання онкологічної допомоги в установі та за постійний контроль цього процесу, і не тільки власними силами, але і громадськості області.
Ми не стоїмо на місці, ми постійно працюємо і розвиваємось, освоюємо нові напрямки і стараємось зміцнити наявний потенціал та прагнемо до кращого.
Необхідно щоб люди знали – ми працюємо для них.