Комунальне підприємство
“Рівненський обласний протипухлинний центр”
Рівненської обласної ради

Висловлює щиру подяку компанії “Рош-Україна”

None

Колектив комунального підприємства "Рівненський обласний протипухлинний центр" Рівненської обласної ради висловлює щиру подяку компанії “Рош -Україна” за надання благодійної допомоги у вигляді засобів для захисту працівників і пацієнтів центру від коронавірусної інфекції.
Будучи одним з провідних виробників та постачальників оригінальних лікарських препаратів в галузі онкології, вірусології та трансплантології, компанія приділяє особливу увагу питанням поєднання ефективності своїх препаратів з зручністю і безпекою їх використання.
В період боротьби з коронавірусом SARS-CoV-2 та попередження інфікування ним, компанія взяла напрям на забезпечення медпрацівників і пацієнтів багатьох клінік України індивідуальним захистом для продовження надання різних видів медичної допомоги.
Компанія доставила в обласний протипухлинний центр дезінфектанти, біозахисні щитки для обличчя, медичні респіратори високого ступеню захисту та захисні маски, рукавички і бахіли.
Не зважаючи на пом’якшення карантинних заходів в Україні і в Рівненській області зокрема – зберігається високий ризик зараження як медичного персоналу, так і мешканців області, які хворіють на пухлинну патологію і потребують циклічних методів третинної високоспеціалізованої онкологічної допомоги. Саме тому наявність засобів індивідуального захисту суттєво зменшить ці ризики.
Щиро дякуємо компанії “Рош -Україна” за її вклад в забезпечення безпеки діяльності обласної онкологічної установи.